top of page

Sun, Dec 13

|

https://us02web.zoom.us/j/81019085197

Service Of Placebo

Var med på en organiserad gudstjänst för den heliga Placebo där vi använder 1000-åriga beprövade tekniker för att optimera läkning och immunförsvar

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Service Of Placebo
Service Of Placebo

Time & Location

Dec 13, 2020, 11:00 AM – 12:00 PM

https://us02web.zoom.us/j/81019085197

Gäster

About the Event

Maximera Din Placebo 

Var med på en organiserad gudstjänst för den heliga Placebo där vi använder 1000-åriga beprövade tekniker för att optimera läkning och immunförsvar.  

Vill du maximera din Placebo? 

Vi är tre hypnotisörer som tillsammans har hjälpt tusentals klienter till mental och fysisk läkning via det som vetenskapen kallar vår upplevelsehjärna. Genom beprövade tekniker med över 1000 år eller mer på nacken som hypnos och tro, utforskar och optimerar vi tankens kraft i en gemensam gudstjänst till den heliga Placebo.  

En av oss har transplanterat hjärta och upplever att dessa tekniker påskyndade läkningen förbi läkarnas förväntningar med dessa tekniker.  Att vi kallar det för gudstjänst beror på att vi är ett registrerat trossamfund hos Kammarkollegiet. Det är så en religiös tro fungerar. I vår tro är placebo gudomlig.  

Luciadagen 13e december 

11:00-12:00 

Du ansluter här: https://us02web.zoom.us/j/81019085197 

Vårt mål är att skapa en motvikt till de stundtals orimliga evidens krav som ställs på ofarliga interventioner och substanser där Placebo-effekten är fullt tillräcklig för att vara till nytta. Ibland tolkas väl genomförda vetenskapliga studier som att resultatet skall gälla för alla, när det i verkligheten inte är så. Jordnötter kan vara mättande för många och kan skapa livsfarliga allergiska reaktioner för ett fåtal. Vi behöver vetenskap för att veta när något kan vara skadligt, och vad som är verksamt, men inte för att förta den oskyldiga och ibland livräddande effekten av Placebo.

Vi undersöker från andra hållet hur du med tankens kraft kan maximera Placebo så att den medicin du behöver garanterat kompletterar den. Hur kan du tänka och vad kan du tänka för att nå dit.  

En biverkning när någon tar stöd i en vetenskaplig studie för att förminska effekten av något som kan vara verkningslöst och därmed "bara" är placebo är tankemolnet Nocebo - När någon med tanklös kritik skymmer placebos ibland till synes magiska kraft.

Oavsett om medicinska verkningsgraden av en intervention eller substans är ringa, och troligen placebo, behöver man inte avstå från den - man kan istället bejaka den, under förutsättning att substansen inte är skadlig. När tanken kan hjälpa någon läka i samband med något harmlöst så är det kanske det vackraste beviset på naturens kraft vi kan möta.   Eller som mormor brukade säga:  "Låt inte harmlösa fakta komma i vägen för någons läkning!"

Vi samlas en timme online och låter dig medverka i vad vi är övertygade om är ett ofarligt, kraftfullt och spännande komplement till det du gör för din hälsa och ditt välbefinnande.   

Tror du att tanken kan påverka immunförsvar och läkning?  

VÄLKOMMEN PLACEBOTARIAN, DET ÄR FRITT, KOM NYFIKEN!  

Ulf Sandström, Fredrik Praesto & Emil Johansson  

www.serviceofplacebo.se

Share This Event

bottom of page